Misszió és vízió

Szervezeti értékeink:
  • megbízhatóság
  • folyamatos fejlődés
  • proaktivitás

"Küldetésünk olyan maradandó értékek létrehozása, mellyel hozzájárulunk az épített környezetünk mellett az egész közösségünk kulturális fejlődéséhez és sportéletének gazdagodásához hitünk és meggyőződésünk alapján."

 Társadalmi szerepvállalás:

A sportban elért sikerek és kudarcok hozzájárulnak az életre való felkészüléshez, a jellem fejlődéséhez, a rendszeres testmozgás pedig az egészségre is pozitív hatással van. Cégünk immáron több, mint 15 éve aktívan részt vesz a Sárbogárd Sportegyesület működtetéséhez szükséges tehervállalásban mind anyagi, mind pedig önkéntes módon. A Sárbogárd SE-nél jelenleg több mint 130 gyermek futballozik, a felnőtt csapatunk évről évre kiválóan teljesít a vármegyei 1. osztályú bajnokságon, emellett pedig női futballozók számára is lehetőséget biztosítunk a játék művelésére. 

Célunk, hogy a környéken élő gyermekek testi – lelki fejlődéséhez hozzájáruljunk, az egészséges életmódot és sportot megszerettessük velük, illetve erősítsük a helyi kapcsolatokat olyan közösséget létrehozva, melyet kicsik és nagyok, edzők és szülők, szurkolók és klubvezetők alkotnak.


Éremeső a 2021/22-es szezon végén.

Évente megrendezésre kerülő nyári focitábor a Sárbogárdi Sportpályán.