Pályázatok

  • Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03653
  • Kedvezményezett neve: Szegletkő General Kft
  • Fejlesztés tárgya, célja: Szegletkő General Kft telephely, eszköz, gép és informatikai fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege: 84 554 476
  • Projekt tartalmának részletes bemutatása:

A projekt keretén belül a vállalkozás fő tevékenységét a 4120’08 – Lakó- és nem lakó épület építése – kívánjuk fejleszteni.
A Szegletkő General Kft-nek az utóbbi időben megnövekedtek a megrendelés állományai, így jelen fejlesztéssel többek között modernebb, profibb informatikai hátteret kíván biztosítani a vezetőség a szellemi munkaerő zavartalan munkavégzéséhez, melyhez a jelenlegi szervert kívánja bővíteni és az informatikai eszközeit nagyobb teljesítményűre cserélni, számukat bővíteni.
A beszerezni kívánt kézi eszközöket és munkagépeket egyaránt szakképzett, jogosultsággal, jogosítvánnyal és szakképesítéssel rendelkező saját alkalmazottak fogják kezelni. Ezen gépek és eszközök a mindennapos, hatékony munkavégzést segítik elő, növelik a hatékonyságot.
A megújuló energiaforrást használva szeretnénk a telephely fenntartásának költségeit csökkenteni, ezzel járulva hozzá a fenntartható környezethez. Továbbá, a távoli elérés és adattárolás miatt célszerűnek találjuk az üzleti alapú felhőszolgáltatást (pl: tárhely kapacitás növelése)
Üzleti felhőszolgáltatás: a Microsoft office software-t a munkavállalóink kiválóan kezelik. A létszámbővülés miatt szükség is van új licencek bevezetésére, valamint a nagy mennyiségű adat tárolására, így távolról is hozzá lehet férni egyszerűbben a dokumentumokhoz (például építési területen a tervrajzokhoz).
A tanácsadási szolgáltatások közül a „Szervezet-, folyamat- és menedzsment fejlesztés”-t kívánjuk igénybe venni és az IFKA által minősített szolgáltatók közül kiválasztott partnerrel. A tanácsadóval megtörténtek az első egyeztetések, kapcsolatfelvétel.
A fejlesztéssel a megnövekedett rendelésállományunkat ki tudjuk szolgálni, így munkavállalóinkat is meg tudjuk tartani.


  • Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.01.27